Lagring och hantering av spannmål

Experter med anläggningar över hela världen

Följ oss

Lagring och hantering av spannmål

SKIOLD har många års erfarenheter av försäljning och projektering av utrustning för hantering av spannmål.

SKIOLD levererar kompletta anläggningar för hantering av spannmål. Sortimentet består av galvaniserade stålsilos av högkvalitativa stora, platta lagringssilos, mindre behållarsilos för råmaterial eller färdigmatning och utrustning för intag, rengöring, torkning och transportlösningar. Silo-anläggningar från SKIOLD är alltid dimensionerade och utformadeindividuellt för varje specifik uppgift, i enlighet med vår vanliga hög standard och kvalitet.


Det första steget för att säkerställa en lyckad lösning är en analys av våra kunders behov och deras framtida mål. Vi strävar efter att leverera en anläggning som utvecklar vår kunds verksamhet och vi använder både inhemska och externa experter för att leverera en högkvalitativ och proffsig lösning. Vi lägger ner den nödvändiga tiden för manövrering för att förhindra överraskningar under installationen. Att göra korrekta ritningar och projektplaner
från början är betydligt billigare än att redigera en felaktigt byggd anläggning. Resultatet är en skräddarsydd lösning som minskar driftskostnaderna, optimerar kvaliteten och ger kunden en konkurrensfördel. Vårt team av erfarna chefer hanterar installationsprocessen. De ser till att tidsplanen är på rätt spår och att alla projektspecifikationer följs.
Vi tar ansvar - ett SKIOLD-projekt slutförs aldrig innan anläggningen fungerar tillfredsställande.


Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan