Stallösningar

där logistiken är korrekt och all utrustning fungerar optimalt

Följ oss

Vi levererar allt inom stallinredning, ventilation, utfodring, fodertillverkning och styrningar

SKIOLD datamix är din kompletta leverantör till grisstallet- til kompletta full-line stallinredning med upp till tusentals suggor. 

Tillsammans utformar vi hur ditt stall skall se ut. Vi tar fram de ritningar som behövs för att få ett väl fungerande stall, så kunden får en god överblick av hela processen med planering, ritningar, ekonomi, och förväntad återbetalningstid.

När du kontaktar SKIOLD-datamix för att få en offert på stallinredning, börjar vi med en genomgång av existerande byggnader och vilka planer du har för framtiden. Därefter utarbetar vi förslag och ritningar till den slutliga lösningen. Det kan vara mindre ombyggnader, tillbyggnader eller kompletta nybyggnationer.

Eftersom vi levererar allt inom stallinredning, ventilation, utfodring, fodertillverkning och styrningar får du en komplett lösning där logistiken är korrekt och all utrustning fungerar optimalt.

Din kompletta leverantör

  • Hög teknisk kompetens
  • Nära till service
  • Flexibla lösningar

Kontakta oss så får vi diskutera oss fram till den bästa lösningen för dig! Vi är flexibla och har många lösningar som vi kan presentera. Vårt moderbolag SKIOLD har mycket stor erfarenhet från byggnationer i Danmark och i andra länder världen över.

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan