Utsäde och spannmål

Rensning och sortering

Följ oss

Anläggningar inom utsäde

SKIOLD Damas levererar kompletta industriella anläggningar

SKIOLD Damas levererar kompletta industriella anläggningar till rensning och sortering av spannmål och utsäde i hela världen. Vi etablerades 1863, och är bland de ledande experterna inom sortering och rensning av alla former av frö och korn av högsta kvalité. Vi levererar kvalitetslösningar som kombinerat med många års erfarenhet omkring optimal drift försäkrar kunden om den mest vinstgivande lösningen.

SKIOLD Damas har luft/sållrensar och sorteringsmaskiner som användas till alla former för rensning av spannmål, utsäde och baljväxter. Baserat på våra moduluppbyggda lösningar är det möjligt för oss att specialkonstruera våra maskiner, så att de uppfyller kraven på renhet och kapacitet, så våra kunder får de, som lever upp till deras behov. 

Vi hanterar hela utsädesprocessen

Vi hanterar hela processen från början till slut - med utgångspunkt i utveckling ner till upphandling och produktion - allt färdigställs på SKIOLD Damas egna fabriker vilket ger dig som kund den bästa produkten: testad och garanterad av SKIOLD Damas. Vad som skiljer SKIOLD Damas ifrån andra är det sätt vi tar hand om våra kunder. SKIOLD Damas betraktar våra kunder som partners med vilka vi har ett gemensamt uppdrag att leverera den bästa lösningen inom ramen för tid och budget.

Ris fabrik i Malaysia

Rensning och sortering

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan