Stallinredning

Följ oss

Stallinredning för gris

SKIOLD har många års erfarenhet av projektering och leveranser av inredning inom grisstall i hela världen

Du får den bästa tillgängliga teknologin från leverantören med mest erfarenhet på marknaden inom inredningar av grisstall inklusive, ventilation, stallutrustning, torrutfodring, blötutfodring, transponderutfodring foderautomater och kompletta styrningar med internetuppkoppling.

SKIOLD levererar allt från enskilda komponenter till kompletta full-line grisstallinredning med upp till tusentals suggor. Vi utarbetar den bästa lösningen tillsammans med kunden, och du får en god överblick av hela processen med planering, ritningar, ekonomi samt förväntad återbetalningstid. Du får en komplett lösning där logistiken är korrekt och all utrustning fungerar optimalt i ditt svinstall.

Stora resurser inom stallmontering

När leveransen kommer är vi med och visar hur du skall montera utrustningen eller så hjälper vi dig med professionella montörer. Vi har en stor montage & servicestab som hjälper dig. På helger har vi dessutom jour för våra blöt-utfodringskunder.

Om du behöver reservdelar, service och underhåll till ditt svinstall är SKIOLD också en av de bästa samarbetspartners på marknaden. Vi har utarbetat färdiga skötsel- och serviceinstruktioner inom alla våra produktområden, så att din verksamhet alltid fungerar optimalt utan oväntade driftstopp.

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan