SKIOLD är ett danskt företag

Företaget grundades i 1877

Följ oss

SKIOLD GÖR SKILLNADEN

För kunder och personal

SKIOLD är en ledande producent av utrustning för exakt dosering, malning, blandning och hantering av såväl torra som fuktiga produkter. Oavsett användningsområde så tar vi ansvar för helheten och lämnar alltid förslag på en helhetslösning. SKIOLD är underleverantör till en lång rad kunder inom såväl industri som lantbruk.

Våra engagerade och högt kvalificerade medarbetare använder den mest moderna tekniken, så vi kan leva upp till kundernas ständigt stigande krav på kvalité och funktionalitet. Vi har en stor montage & servicestab som hjälper dig. På helger har vi dessutom jour för våra blöt-utfodringskunder.

I mer än 140 år har trovärdighet och precision haft första prioritet i alla faser, utveckling, design, produktion, försäljning, leverans, montage och service.

SKIOLD gör en skillnad - vår utrustning är en framtidssäkrad investering.

Kompetenser

SKIOLD är engagerat i att identifiera, designa och utveckla kvalitetslösningar, som ökar produktiviteten och effektiviteten för användaren, och samtidigt reducerar energiförbrukningen och driftskostnaderna. Samarbete med proffessionella producenter och rådgivare från hela världen, säkrar allsidiga och moderna produkter, som möter de stigande krav på använding, som ger en garanti för konkurrenskraft.

Fakta om SKIOLD GROUP

  • 600+ medarbejdere
  • Eksportandel udgør ca. 90 %
  • Hovedkontor i Sæby, Danmark
  • Ejet af SOLIX Gruppen