Revolutionera utfodringsprocessen på din grisfarm

med SKIOLD TransPork torrfodringssystem!

Vi presenterar det revolutionerande SKIOLD TransPork torrfodringssystemet - den ultimata lösningen för grisgårdar som söker oöverträffad utfodringskapacitet! Med en otroligt robust konstruktion har TransPork dubbelt så hög kapacitet som andra torrfodringssystem på marknaden.

TransPork är utformat för att maximera effektiviteten och kan kombineras med SKIOLD volymdispensrar eller användas som ett fyllningssystem för Maximat® foderautomater. Med möjlighet att montera drivenheten på golvet eller väggen är det dessutom en flexibel lösning som passar alla utrymmen.

Den rostfria behållaren är idealisk för både inomhus- och utomhusbruk och kan placeras fristående på golvet eller hängande under en silo. Med ett specialanpassat inlopp är den dessutom kompatibel med standardbehållare och kan även anpassas med specialanslutningar

TransPork-hörnen är tillverkade av tålig plast och kan placeras horisontellt, vertikalt eller i en lutning, vilket ger ultimat mångsidighet. De kraftiga inre hjulen har dammtäta kullager, medan de två yttre höljesdelarna skruvas ihop med rostfria bultar för en säker, dammtät tätning.

Sammantaget är SKIOLD TransPork torrfodersystem en mycket effektiv och hållbar lösning för storskalig foderproduktion, med oöverträffad kapacitet, mångsidighet och en rad funktioner som skyddar mot slitage, fukt och foderinträngning. Den enkla behållarkonstruktionen och den enkla installationen gör det till en bekväm och flexibel lösning för fjäderfä- och grisuppfödare som vill optimera sina foderproduktionsprocesser.

Upplev den ultimata utfodringskapaciteten med SKIOLD TransPork - den perfekta lösningen för grisgårdar som vill optimera sin utfodringsprocess!

SKIOLD TransPork Fördelar

 

Kontakta oss för mer information