SPANNMÅLSANLÄGGNING

KOMPLETTA LÖSNINGAR FÖR LAGRING & HANTERING AV SPANNMÅL

Följ oss

Lagring och hantering av spannmål

Skräddasydda lösningar för spannmålsanläggningar

SKIOLD levererar spannmålsanläggningar i hela Sverige och har en mångårig erfarenhet av försäljning och utveckling av utrustning inom området.

SKIOLDS produkter innom spannmålshantering innefattar allt från transportutrustning till spannmålssilos och produktionsmaskiner, såsom galvaniserade konstruktioner, intagsgrop, spannmålstransporter, torkning och rensning, sortering, säckning samt lagring. SKIOLD utformar kvalitetsprodukter för varje enskilt moment i spannmålshanteringen. Vi levererar både stora och små industriella och driftsäkra lösningar som skräddarsys för kunden och vi är ledande inom såväl större som mindre projekt.

De olika spannmålsanläggningar innefattar en kapacitet att hantera allt från några hundratals upp till tusentals ton spannmål. Den gemensamma nämnaren är att utrustningarna är designade och utformade för att klara specifika uppgifter. Samtliga produkter håller likvärdig standard och kvalitet, vilket är två egenskaper som kännetecknar SKIOLD:s produkter.

SKIOLD levererar kompletta anläggningar för hantering av spannmål

I vårt sortiment finns flera olika produkter, allt från platta lagringssilos, mindre behållarsilos för råmaterial till galvaniserade stålsilos av högsta kvalitet. Dessutom erbjuder vi lösningar för torkning, intag, rengöring, samt utmatning av spannmål. Det finns också olika transportlösningar att välja mellan. Som kund hos SKIOLD får du alltid en siloanläggning som är utformad och dimensionerad för att passa just din produktion.

I det allra första steget gör vi en analys av kundens behov och de framtida mål som finns. Vi vill alltid leverera en siloanläggning som utvecklar kundens verksamhet och för att kunna göra det använder vi både externa och interna experter. Vi lägger alltid ner extra tid på planering för att det inte ska dyka upp några oväntade överraskningar under montering och konstruktion på plats. Det är alltid lättare och billigare att göra rätt i byggplaner och ritningar än att sedan göra om en anläggning som redan är byggd. Resultatet av vårt arbete ger en skräddarsydd lösning som minskar kundens driftkostnader och som dessutom ger spannmålet en bättre kvalitet.

Det är alltid vårt erfarna team som sköter hela installationen. De ser till att montering och installation sker enligt tidsplanen och att alla specifikationer och ritningar följs. Vi lämnar aldrig ett SKIOLD-projekt innan vi försäkrat oss om att anläggningen fungerar felfritt.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan