SUPPORT & SERVICE

Många års erfarenheter gör vårt serviceteam till experter

Följ oss

Support & service

SKIOLD säljer utrustning av hög kvalité i hela landet. Många års erfarenhet gör vårt serviceteam till de absoluta experterna

Men frånsett produktionen av produkter med hög kvalité, tror vi det absolut viktigaste är att finnas på plats när kunden behöver det. Därför har vi personal på plats i hela landet, som inte är längre än ett telefonsamtal bort. Våra servicetekniker har många års erfarenhet av våra produkter, men är även väl förtrogna med de krav som ställs på anläggningar från kundens sida. De kan diskutera din anläggning och förutom lösa eventuella problem, även förklara hur du utnyttjar din anläggning bäst.

Utöver den service som måste utföras på plats, så går det alltid att nå oss på telefon för att få telefonsupport. Ofta kan vi lösa dina problem med guidning och minimerar därmed kostnader för resor och dylikt. Om du även har valt ett styrsystem från oss, så kan vi koppla upp oss via internet och fjärrstyra hela anläggningen, och på detta sätt lösa problemen.


Öppettider:

Måndag – torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00

 

Online support

SKIOLD erbjuder onlinesupport, så att du alltid har möjlighet att ansluta ditt system och få hjälp av våra erfarna tekniker:

När du klickar på länken nedan, accepterar du samtidigt SKIOLDs allmänna villlkor. 

 

SOFTWARE STALD          SOFTWARE FODERMØLLER