Stallinredning

Följ oss

GRIS

SKIOLD har många års erfarenhet av inredning inom grisstall i hela Sverige

Av SKIOLD får du den bästa teknologin inom inredning av svinstall där ventilation, utrustning, torrutfodring, våtutfodring, transponderutfodring för dräktiga suggor, foderautomater samt fulländade IT-styrningar, ingår.
SKIOLD tillhandahåller både enskilda tillbehör och komponenter samt fullständiga montage och inredningar som kan rymma flera tusen suggor. Vi utformar den bästa lösningen sida vid sida med kunderna, vilket betyder att du alltid får en detaljerad överblick under hela förloppet som inkluderar planering och planritningar, den ekonomiska aspekten samt återbetalningsperiod. Du erbjuds således en fullskalig lösning med fungerande logistik och en optimal, funktionell utrustning.

Vid leverans av ditt grisstall ser vi alltid till att demonstrera hur du ska montera ihop det - i annat fall ser vi till att du får hjälp av professionell personal eftersom vi erbjuder ett kunnigt monteringsteam som vet precis hur man ska gå tillväga med byggnationen. På helgerna erbjuds jour för kunder som har stallar med våtutfodring.
Vid behov av reservdelar och service till ditt svinstall, kan det vara bra att veta att SKIOLD är en av marknadens bästa samarbetspartners. Vi har utvecklat hundraprocentiga instruktioner för service och skötsel inom samtliga områden, så att du ska slippa drabbas av driftstopp eller andra irritationsmoment.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig?
Vänligen kontakta oss här

Stora som små projekt

Totallösningar inom svinstall

Som att vara där själv

Se en SKIOLD stall i virtuell verklighet

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan