Kompletta rens- och sorteringsanläggningar

För ditt behov av rensning och sortering

Följ oss

Skräddarsydd lösningar

För ditt behov av rensning och sortering av spannmål, utsäde och baljväxter

SKIOLD Damas levererar kompletta industrianläggningar som används till rensning och sortering av både spannmål och utsäde - överallt i världen. Vi startade vår verksamhet år 1863, och är bland de ledande aktörerna när det kommer till sortering och rensning av olika typer av fröer och korn av bästa kvalitet. Vi levererar smarta och kvalitativa lösningar som säkerställer optimal drift, och i kombination med den mångåriga erfarenheten vi besitter i branschen, försäkrar vi kunden om det bästa resultatet.

Ändå från de minsta anläggningarna till stora industrianläggningar. Oavsett var i världen och vilka krav den enskilde kunden har till sitt nya anlägg, har SKIOLD Damas en passande lösning. En SKIOLD anläggning är uppbyggd av moduler och kan utökas efterhand som kraven ändras och behovet för större produktion kommer. SKIOLD-Damas producerar och leverererar kompletta rens- och sorteringsanläggningar.

Vi hanterar hela utsädesprocessen från början till slut - med start i utvecklingsfasen och fram till upphandling och vidare till produktion. Allt sker på SKIOLD Damas egna fabriker vilket ger en trygghet till dig som kund eftersom samtliga produkter testas och granskas på plats. Det som skiljer SKIOLD Damas från andra aktörer i branschen, är sättet vi bemöter våra kunder på. Hos SKIOLD Damas betraktar vi våra kunder som samarbetspartners, där vi tillsammans gör upp om hur vi sammanställer gemensamma projekt och levererar den bästa lösningen inom en viss tid och för en viss budget.

Expertis och know-how

Erfarenhet om rensning och sortering av spannmål och utsäde kräver en särskild kunskap och expertis, som SKIOLD Damas har byggt upp sedan starten och sedan vidareutvecklat genom nationella och internationella aktiviteter. Med en kombination av ny teknologi och stor expertis i rensning kan vi offerera stora och små projekt, skräddarsydda till våra kunders önskemål och behov.

Det första steget för att säkerställa en framgångsrik SKIOLD Damas-lösning är en analys som fokuserar på kundens behov och framtida mål. Att starta ett projekt på rätt sätt gör hela skillnaden. Vårt mål är att leverera en lösning som utvecklar vår kunds verksamhet, och vi använder både inhemska och externa experter för att säkerställa den bästa lösningen. Resultatet är en skräddarsydd, framtidsbeständig lösning anpassad till de specifika förhållandena, vilket minskar driftskostnaderna, optimerar kvaliteten och ger dig en konkurrensfördel. Vårt team av erfarna chefer hanterar installationsprocessen. De ser till att tidsplanen är på rätt spår och att alla projektspecifikationer följs.

Vi tar ansvar - ett SKIOLD-projekt slutförs aldrig innan anläggningen fungerar tillfredsställande.

Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa till.

 

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan