Utsäde och spannmål

Rensning och sortering

Följ oss

UTSÄDE

SKIOLD levererar kompletta industriella anläggningar

SKIOLD levererar kompletta industrianläggningar som används till rensning och sortering av både spannmål och utsäde - överallt i världen. Vi startade vår verksamhet år 1863, och är bland de ledande aktörerna när det kommer till sortering och rensning av olika typer av fröer och korn av bästa kvalitet. Vi levererar smarta och kvalitativa lösningar som säkerställer optimal drift, och i kombination med den mångåriga erfarenheten vi besitter i branschen, försäkrar vi kunden om det bästa resultatet.

SKIOLD har både luftrensar, sållrensar och sorteringsmaskiner som används till rensning och sortering av spannmål, utsäde och allehanda baljväxter. Tack vare de modul-uppbyggda lösningarna i anläggningarna, är det möjligt för oss att konstruera våra maskiner för ett specifikt behov, så att t.ex. olika krav på kapacitet och optimal rensning kan uppfyllas.

Vi hanterar hela utsädesprocessen från början till slut - med start i utvecklingsfasen och fram till upphandling och vidare till produktion. Allt sker på SKIOLD egna fabriker vilket ger en trygghet till dig som kund eftersom samtliga produkter testas och granskas på plats. Det som skiljer SKIOLD från andra aktörer i branschen, är sättet vi bemöter våra kunder på. Hos SKIOLD betraktar vi våra kunder som samarbetspartners, där vi tillsammans gör upp om hur vi sammanställer gemensamma projekt och levererar den bästa lösningen inom en viss tid och för en viss budget.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just dig? 
Vänligen kontakta oss här

Ris fabrik i Malaysia

Rensning och sortering

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan