MODERN GRISPRODUKTION

FOKUS PÅ OPTIMALA FÖRHÅLLANDEN OCH DJURVÄLFÄRD

Följ oss

Kompletta lösningar för grisproduktion

med logistik och utrustning som fungerar optimalt och som skapar den miljö som krävs för de mest högpresterande djuren

På SKIOLD levererar vi kompletta lösningar för grisuppfödning som är utformade för optimerat arbetsflöde på hela gården, fullständig översikt, överlägsen djurvälfärd, hög nivå av biosäkerhet och utmärkta arbetsförhållanden.

Vi designar och levererar kompletta grisanläggningar över hela världen. Oavsett var i världen och oavsett vilka krav du har, har SKIOLD en matchande lösning. Vi har erfarenhet av att utforma lösningar för grisuppfödning i allmänhet och anpassade till platsen och våra kunders krav. Vi strävar efter att uppfylla kraven på djurhälsa och tillväxt i varje skede av deras liv.

Kundanpassade lösningar baseras alltid på en grundlig analys av våra kunders behov. Vi skapar partnerskap med våra kunder och på SKIOLD är ingen kund för liten - alla får samma noggranna uppmärksamhet och service för att hitta den optimala tjänsten, utrustningen eller helhetslösningen för att uppfylla kundens krav och skapa långsiktiga relationer. Tillsammans med kunden hittar vi en optimal lösning som uppfyller nuvarande och framtida behov.

Vi är experter på modern grisproduktion

SKIOLD tar utmaningen bokstavligt och skapar projekt där foderproduktionen är inbyggd i systemet. Vi skapar ett helhetskoncept med sektioner för galtar/gyltor, suggor, smågrisar och slaktsvin, foderproduktion, leverans med mera.

Logistiken mellan de olika stallavdelningarna är noga genomtänkt så att produktionen och den dagliga driften fungerar så effektivt som möjligt. Och viktigast av allt är att vi är realistiska och öppna när det gäller layouten, proportionerna mellan stallavdelningarna och måtten. På så sätt uppnår du effektivitet och en framtidssäker lösning.

Behöver du veta mer? Vi är redo att ge dig råd om hur du utformar den mest optimala och moderna grisfarmen


Vänligen kontakta oss här

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan