Sorterings- & rensmaskiner

Sortering- och rensmaskiner till spannmål, frö- och baljväxter

SKIOLD Damas har utvecklat en både luftrensar, sållrensar och sorteringsmaskiner som används till alla former för rensning och sortering av spannmål, utsäde och allehanda baljväxter. Tack vare de modul-uppbyggda lösningarna i anläggningarna, är det möjligt för oss att konstruera våra maskiner för ett specifikt behov, så att t.ex. olika krav på kapacitet och optimal rensning kan uppfyllas.

Tillsammans med våra kunder är vi i stånd till att konstruera nyckelmaskiner, som uppfyller deras krav. Baserat på våra moduluppbyggda standardkomponenter är det möjligt för oss att specialkonstruera våra maskiner, så att de uppfyller kraven på renhet och kapacitet. Våra kunder får således alltid de önskade maskinerna, som lever upp till deras behov. 

Skräddarsydda eller standardmaskiner
Vårt mål är att se till att du får rätt maskin för dina behov - varje gång. Vi erbjuder en rad standardprodukter som passar rätt in i din produktionslinje, men vi kan också anpassa maskinerna med modulära standardkomponenter så att de anpassas till dina specifika behov. Med årtionden av erfarenhet av att designa maskiner för alla korn- eller fröanläggningar, kan du lita på vår expertis för att ge dig den lösning som passar dig bäst.

Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan