När det gäller din driftsäkerhet – är vi på vakt

Att säkerställa en stabil och smidig drift av din foderberedning kan vara en utmanande uppgift, särskilt när det gäller system som kräver kontinuerligt underhåll.

Med SKIOLD GUARD kan du ta säkerheten till nästa nivå genom att hålla ett öga på dina SKIOLD Damas rengörings- och sorteringsmaskiner och göra det möjligt att skapa en reparations- och underhållsplan som garanterar tillförlitlig drift och effektiv produktion.

SKIOLD GUARD är ett övervakningssystem som gör att du flexibelt kan övervaka så att du kan fatta avgörande beslut i förväg, eftersom du får lättläst och korrekt information i tid och skyddar dina maskiner från skador eller haverier under en lång tidsperiod, och om en uppdelning skulle inträffa kommer du att minimera skadan. SKIOLD GUARD är utrustad med känsliga sensorer som systematiskt övervakar maskinens tillstånd och gör en konstant mätning som upptäcker om fel eller obalanser uppstår.

SKIOLD GUARD håller reda på viktiga delar av ditt system och dess egenskaper, vilket eliminerar behovet av konstant manuell kontroll. SKIOLD GUARD kommer att gå hela vägen och ständigt sträva efter att ge mer värde till din produktion för att bli din hjälpande hand genom att ge dig anpassade meddelanden, support dygnet runt och fullständig synlighet över dina behov.

Vill du veta mer?

 

Kontakta SKIOLD för att höra mer


Trevlig Sommar

Under veckorna 29–32 så kommer vi ha väldigt begränsat med personal på plats

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Läs mer STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Läs mer SKIOLD / DIGITAL