SKIOLD SoMe

NYTT PÅ SOCIALA PLATTFORMAR

Vi går samman på alla våra sociala plattformar

I februari kommer SKIOLD att presenteras på all social media med én profil. Vi gör detta för att vi tror att SKIOLD kan bidra med intressant innehåll från hela världen till er, och att vi på detta vis ger er en komplett bild av oss som företag. Samtidigt ger det oss en möjlighet att skapa innehåll som binder alla våra aktiviteter i världen samman.

Vårt mål

Alla SKIOLD GROUPS fördelar från en starkt internationell miljö, med många av våra aktiviteter distribuerade över en stor del av världen. Vår roll på den internationella marknaden är att skapa den fulla historien om SKIOLD när vi introducerar våra projekt, lösningar, service och samtidigt ge insyn i våra dagliga liv, oavsett var i världen detta äger rum.

Vi på SKIOLD vet att alla länder är präglade av kulturella skillnader, men vi tror att vi kan finna gemensamma värderingar på tvärs i vår kommunikation. Vi är därför inte rädda för att ändra den traditionella, landsuppdelade kommunikationen till en global kommunikation med en lokal vinkling. Detta innebär att alla branscher inom SKIOLD GROUP kommer att bidra till våra dagliga berättelser och på det viset göra vår sociala media mer socialt.

Vi vill dela, gilla och kommentera tillsammans med alla er bakom skärmarna, oavsett var i världen ni är. Vi vill ta ledningen i att internationalisera vårt arbete och kommunicera verkligheten and utöka kunskapen om vad vi gör. Vi gör detta och hoppas på att det ger dig mer insikt, och att vi kan dela våra erfarenheter och passion för hela SKIOLD GROUP, våra anställda, kunder  och projekt över hela världen.

Framtiden

Från och med februari kommer ni att erfara att SKIOLD kommunicerar globalt från alla delar av världen som vi är aktiva i och har pågående projekt.

Vi ser fram emot att ta med er på denna resan!


Trevlig Sommar

Under veckorna 29–32 så kommer vi ha väldigt begränsat med personal på plats

Reducer dit strømforbrug og spar penge nu

Med energieffektive løsninger fra SKIOLD kan du reducere dit strømforbrug markant og opnå…

Läs mer STALD / FODER

Spar tid og penge med digitale værktøjer

Reducer dine omkostninger med digitale værktøjer og effektive styresystemer fra SKIOLD. De…

Läs mer SKIOLD / DIGITAL