NYTT TILLVÄGAGÅNGSSÄTT

Vi går samman på våra sociala plattformar

I februari kommer SKIOLD att presenteras på all social media med én profil. Vi gör detta för att vi tror att SKIOLD kan bidra med intressant innehåll från hela världen till er, och att vi på detta vis ger er en komplett bild av oss som företag. Samtidigt ger det oss en möjlighet att skapa innehåll som binder alla våra aktiviteter i världen samman.


Vårt mål


Alla SKIOLD GROUPS fördelar från en starkt internationell miljö, med många av våra aktiviteter distribuerade över en stor del av världen. Vår roll på den internationella marknaden är att skapa den fulla historien om SKIOLD när vi introducerar våra projekt, lösningar, service och samtidigt ge insyn i våra dagliga liv, oavsett var i världen detta äger rum.


Vi på SKIOLD vet att alla länder är präglade av kulturella skillnader, men vi tror att vi kan finna gemensamma värderingar på tvärs i vår kommunikation. Vi är därför inte rädda för att ändra den traditionella, landsuppdelade kommunikationen till en global kommunikation med en lokal vinkling. Detta innebär att alla branscher inom SKIOLD GROUP kommer att bidra till våra dagliga berättelser och på det viset göra vår sociala media mer socialt.


Vi vill dela, gilla och kommentera tillsammans med alla er bakom skärmarna, oavsett var i världen ni är. Vi vill ta ledningen i att internationalisera vårt arbete och kommunicera verkligheten and utöka kunskapen om vad vi gör. Vi gör detta och hoppas på att det ger dig mer insikt, och att vi kan dela våra erfarenheter och passion för hela SKIOLD GROUP, våra anställda, kunder  och projekt över hela världen.


Framtiden


Från och med februari kommer ni att erfara att SKIOLD kommunicerar globalt från alla delar av världen som vi är aktiva i och har pågående projekt.


Vi ser fram emot att ta med er på denna resan!


Nyheter

Anmäl dig till SKIOLDs nyhetsbrev här (dansk)

God Jul & Gott Nytt År

Vi håller julstängt från den 23:e december till den 3:e januari.

Läs mer SKIOLD

SKIOLD har förvärvat Rotecna

Ett nytt starkt partnerskap inom leveranser av kompletta grisstallar

Läs mer SKIOLD

SKIOLD GROUP har anställt ny CEO

Vi är glada att kunna meddela att SKIOLD GROUP har anställt Søren Overgaard som ny CEO.