Letar du efter ett effektivt och tillförlitligt sätt att utfodra dina lösgående suggor?

Titta inte längre än till SKIOLDs system för elektronisk utfodring av suggor (ESF)

Letar du efter ett effektivt och tillförlitligt sätt att utfodra dina lösgående suggor i gruppboxar? Då behöver du inte leta längre än till SKIOLDs system för elektronisk utfodring av suggor (ESF). Vår robusta foderstation är utformad för att förbättra fodereffektiviteten, djurens välbefinnande och användarvänligheten, vilket gör den till det perfekta valet för grisproducenter som vill förbättra sin verksamhet.

Välj mellan vårt torra eller flytande utfodringssystem, som båda är utformade för att tillgodose dina suggors specifika behov, och vårt ESF-system finns tillgängligt i konstanta eller dynamiska grupper. Med konstanta grupper sker kampen om dominanshierarkin endast en gång under suggornas dräktighetsperiod, medan dynamiska grupper bildas kontinuerligt.

På SKIOLD arbetar vi i samarbete med det danska kunskapscentrumet för grisar (VSP) för att utveckla och förbättra våra ESF-hanteringsstrategier kontinuerligt. Vårt ESF-system är utformat för att fastställa god praxis för gyltor innan de placeras i dräktighetsområdet, vilket säkerställer att dina suggor får rätt näringsfoder baserat på deras behov.

Hur fungerar vårt elektroniska utfodringssystem för suggor?

Varje sugga äter i tur och ordning, den ena efter den andra, från samma station. När en sugga kommer in i stationen låses grinden bakom henne och hon identifieras med hjälp av transpondern i hennes öronmärke. Vår datorstyrda foderautomat ger henne en viss mängd foder under en begränsad period, och ett inbyggt rengöringssystem sköljer automatiskt tråget efter varje utfodring. Under utfodringen och flera minuter efteråt är ingångsgrinden låst för att förhindra att andra suggor kommer in.

Med SKIOLDs Electronic Sow Feeding-system kan du förvänta dig en hög nivå av fodereffektivitet, optimal djurvälfärd och användarvänlighet. Vårt ESF-system har visat sig öka produktiviteten och minimera antalet flyttningar orsakade av skador, vilket gör det till det perfekta valet för grisproducenter som vill förbättra sin verksamhet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt ESF-system och hur det kan gynna din grisproduktionsverksamhet.

Sammantaget är SKIOLDs Electronic Sow Feeding-system en tillförlitlig och effektiv utfodringslösning som kan förbättra djurens välbefinnande, minska foderkostnaderna och öka produktiviteten för grisuppfödare.

Upplev det själv! Den perfekta lösningen för lantbrukare som vill öka både effektiviteten och välfärden för sina suggor.

SKIOLD ESF Fördelar:

 

Kontakta oss för mer information