Stallösningar

där logistiken är korrekt och all utrustning fungerar optimalt

Följ oss

Vi levererar allt inom stallinredning, ventilation, utfodring, fodertillverkning och styrningar

Vi levererar allt inom stallinredning oavsett om det handlar om lösningar för utfodring, ventilation, fodertillverkning eller olika styrredskap.

Om du söker en leverantör som kan hjälpa dig med att bygga upp ditt grisstall från grunden är SKIOLD Datamix rätt val. Vi kan hjälpa dig oavsett om det rör sig om ett mindre stall med plats för ett par grisar eller om det är tal om ett fullmodernt stall med plats för flera tusen suggor.

VI utformar ditt stall tillsammans med dig så att det blir så bra och praktiskt fungerande som möjligt. Vi tar fram ritningarna som behövs för att du som kund ska få en bra överblick över hela processen, från planering till ritning, ekonomi och den förväntade återbetalningstiden.

När du kontaktar oss på SKIOLD Datamix för att få en offert på ditt grisstalls inredning gör vi alltid en genomgång av de byggnader som redan finns, samt av de planer du har inför framtiden. Vi tar därefter fram förslag och ritningar över olika lösningar. Det kan till exempel handla om en ombyggnad av ett befintligt stall, en tillbyggnad eller en komplett nybyggnation.

Vårt moderbolag SKIOLD har mycket stor erfarenhet av byggnationer i Danmark och i flera andra länder världen över.

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan