Utfodring

Gör skillnaden för dig och dina djur med en framtidssäker utfodring

Följ oss

Utfodring och foderberedning

Utfodring till gris, nöt eller fjäderfä allt ifrån de minsta anläggningarna på gårdsnivå, till stora industrianläggningar

SKIOLD har många års erfarenhet av försäljning och projektering av utfodring, allt ifrån de minsta anläggningarna inom utfodring och djurfoder. Våra komponenter bygger på mer än 140 års erfarenhet med fodertillverkning, och blir löpande uppdaterad och förbättrad utifrån ny och tillgänglig teknik. Oavsett vilket behov som finns, och oavsett om det gäller grisfoder, hönsfoder eller nötfoder, så har SKIOLD en utfodringslösning som passar. 

En SKIOLD-utfodring lösning är moduluppbyggd och kan byggas ut efterhand som kraven och behovet av högre kapacitet kommer. SKIOLD producerar och levererar kompletta foderfabriker med kapaciteter upp till 30 t/h-och större. SKIOLD är den ledande leverantören av skivkvarnar, Kvarnen arbetar tyst med en låg energiförbrukning, trots en hög kapacitet. Kvarnen ger den bästa totalekonomin för kunden.

Vill du vet vad vi kan göra för just din verksamhet? Vänligen kontakta oss här!

Foderfabriker

SKIOLD foderfabriker ger dig möjlighet att slipa och fördela foder till olika djur som grisar, fjäderfä, boskap etc. Vi erbjuder hela paketet med utrustning och tillbehör till hela foderfabriken. På denna sida hittar du information om våra tidigare internationella projekt och kan läsa mer om vår utrustning.

Vertikal eller horisontell

Att bygga en foderfabrik kan göras vertikalt eller horisontellt. Det vertikala sättet görs genom att bearbetningsanläggningen placeras i torn, och det horisontella placerar så mycket utrustning som möjligt på golvet. Efter att ha byggt hundratals foderfabriker runt om i världen är vårt föredragna sätt horisontellt på grund av att det är den mest effektiva lösningen för våra kunder:

De främsta orsakerna är:

• För att underlätta tillgängligheten - det är lättare att komma runt på fabriken med lastbilar och material
• För att öka produktiviteten - eftersom det går snabbare att arbeta på en våning än att arbeta på flera våningar
• Att spara kostnader - eftersom stora byggnader i allmänhet är mycket dyrare.

Kontakta oss gärna för mer information. Använd kontaktformuläret nedan.

gör skillnaden för din ekonomi och produktivitet

SKIOLD skivkvarn - helt enkelt världens bästa

Ledande leverantören på foderberedningsutrustning

Utfodring till nöt

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan