Lagring och hantering av spannmål

Experter med anläggningar över hela världen

Följ oss

Lagring och hantering av spannmål

SKIOLD levererar kompletta anläggningar

SKIOLD levererar kompletta anläggningar för hantering av spannmål. I vårt sortiment finns flera olika produkter, allt från platta lagringssilos, mindre behållarsilos för råmaterial till galvaniserade stålsilos av högsta kvalitet. Dessutom erbjuder vi lösningar för torkning, intag, rengöring av silos, samt utmatning av spannmål. Det finns också olika transportlösningar att välja mellan. Som kund hos SKIOLD får du alltid en siloanläggning som är utformad och dimensionerad för att passa just din produktion.

I det allra första steget gör vi en analys av kundens behov och de framtida mål som finns. Vi vill alltid leverera en siloanläggning som utvecklar kundens verksamhet och för att kunna göra det använder vi både externa och interna experter. Vi lägger alltid ner extra tid på planering för att det inte ska dyka upp några oväntade överraskningar under montering och konstruktion på plats. Det är alltid lättare och billigare att göra rätt i byggplaner och ritningar än att sedan göra om en anläggning som redan är byggd. Resultatet av vårt arbete ger en skräddarsydd lösning som minskar kundens driftkostnader och som dessutom ger spannmålet en bättre kvalitet.

Det är alltid vårt erfarna team som sköter hela installationen. De ser till att montering och installation sker enligt tidsplanen och att alla specifikationer och ritningar följs. Vi lämnar aldrig ett SKIOLD-projekt innan vi försäkrat oss om att anläggningen fungerar felfritt.


Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa till.

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan