Utfodring

Gör skillnaden för dig och dina djur med en framtidssäker utfodring

Följ oss

FODER

Utfodring till gris, nöt eller fjäderfä allt från mindre gårdsanläggningar till stora lantbruksindustrier

Är det något SKIOLD kan är det utfodring; med över 140 års erfarenhet av tillverkning av foder till gris, nöt eller ägg- kött- och fjäderproducerande fåglar vet vi vad som krävs för att ta fram anpassade helhetslösningar till lantbruksverksamhet. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade och ser alltid till att implementera ny teknik i alla tillverkningsled. Oavsett om det gäller gris-, höns- eller nötfoder har SKIOLD en utfodringslösning anpassad till lantbrukslivets olika delar. Vår samlade erfarenhet av tillverkning, försäljning och projektering ger oss möjligheten att erbjuda kompletta kvalitetsprodukter.

Vi jobbar med moduler när vi tar fram våra utfodringslösningar, vilket ger oss möjligheten att justera och bygga ut efterhand som krav och andra behov uppkommer. Utöver utfodringsmoduler, tillverkar- och levererar vi fullt kompletta foderfabriker med en kapacitet på upp till 30 ton per timme - ibland mer än så.

SKIOLD är också i framkanten när det kommer till skivkvarnar. Vi erbjuder en tyst kvarn med den unika förmågan att med låg energiförbrukning ändå leverera hög kapacitet. Det är med andra ord en kostnadseffektiv- och ekonomiskt gynnsam kvarn för våra kunder.

Foderfabriker

En av fördelarna med våra unika foderfabriker är möjligheten att slipa och fördela foder till gården- eller anläggningens olika djur. SKIOLD foderfabriker är anpassade för allt från grisar och boskap till höns och fjäderproducerande fåglar. För att du ska kunna använda vår foderfabrik på optimalt sätt erbjuder vi även anpassad utrustning samt tillbehör. På den här sidan kan du läsa närmare om våra tidigare projekt i andra delar av världen samt hur foderfabriksutrustningen fungerar.

Vill du vet vad vi kan göra för just din verksamhet?

Vänligen kontakta oss här

gör skillnaden för din ekonomi och produktivitet

SKIOLD skivkvarn - helt enkelt världens bästa

Kontakta oss!

Skriv ett meddelande nedan så återkommer vi så fort vi kan